Vergunningen

HOEZO VERGUNNINGEN?

Vanuit de markt horen we veel onduidelijkheid over de benodigde vergunningen voor het commercieel vervoeren van paarden. Als commercieel/bedrijfsmatig paardenvervoerder dien je aan een aantal eisen te voldoen.

Equitrans heeft de benodigde vergunningen hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare vervoerder en loopt u, in tegenstelling tot malafide vervoerders, geen risico's op boetes en problemen met instanties onderweg.

NVWA

De NVWA Vervoerdersvergunning – Voor het transport van levende dieren in het kader van een economische activiteit, hebben bijna alle vervoerders een vervoerdersvergunning nodig.

NIWO

De NIWO Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning. Wilt u een bedrijf starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg, dan moet u dus eerst een Eurovergunning aanvragen bij de NIWO. Om een NIWO eurovergunning aan te vragen dien je wel examens te doen en dus ook een opleiding volgen.

We staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar

010-5904604